Sider

søndag 1. november 2015

Fortunas strikkehelg.


Strikkehygge i peisestua.

 Lørdag 24. oktober var det duket for Garnbutikken Fortunas strikkehelg med Ellen Haugen Bergsrønning i spissen på Orkla Gjestebolig på Løkken Verk. Noe jeg og mange andre har gledet oss til lenge. Det var 40 strikkeglade damer som møttes og strikket og hadde det hyggelig i historiske omgivelser.

Flyglet i Gråsalongen, lysestaken i gull på bildet er faktisk i gull.

Orkla Gjestebolig er et fantastisk hus som har vært lukket for private tilstelninger frem til nylig så det var spennende å få komme innenfor dørene. For oss som er vokst opp på Løkken har Hotellet (som det heter på folkemunne) vært spennende, utilgjengelig og litt mystisk.

Ellen i Fortunakofta.

Designer Ingvill Freland kom og viste årets modeller både de som har kommet og de som kommer. Ingvill Freland driver Strikkekista og har så mange fine designs, verd å ta en titt. Hun har også laget den nye kofta Fortuna, den er det ikke kommet mønster på men det er like om hjørnet.

Alle modellene, en fantastisk bukett.

 Etter foredraget ble det oppvisning og alle modellene ble vist fram. Ingvill Freland er en inspirerende dame og fortalte om prosessen rundt design.

Ingrid Skarstein.

Ingrid Skarstein er bestyrer på Orkla Gjestebolig og en fantastisk vertinne. Ingrid tok oss igjennom historien, kunsten og de andre skattene huset rommer, serverte og laget mat.


Bordet er sevfølgelig dekorert med garn og pinner.

Tusen takk til Ellen, Marit, Ingvill, Ingrid og alle strikkedamene som gjorde dette til en uforglemmelig helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar