Sider

søndag 26. juni 2022

Willow Wrap Dress


Willow Wrap Dress fra Lve Notions

Willow Wrap Dress fra Love Notions Sewing Patterns er klar for bruk. Den har jeg sydd til 50 årsfeiring neste helg. Det er fint å ha noen anledninger for å sy en ny kjole til.

Kjolen er sydd i bomullsjersy fra Stenzo texstles og er et økologisk produkt. Stoffet er kjøpt fra Stofflykke en nettbutikk og fysisk butikk i Tromsø. Stofflykke har et stort utvalg av stoffer og er absolutt verd et besøk. Jeg var inne å så etter dette stoffet, men det er en stund siden jeg kjøpte det og det ser ikke ut som om de har det lengre.

Kjolen er sydd i størrelse M. Den passer godt og er behagelig å ha på jeg er veldig fornøyd med denne. Jeg vist jo at den kom til å passe ettersom jeg har sydd en topp i samme mønster. Et godt mønster å sy etter og en god sømbeskrivelse. Kjolen er lettsydd og det er ikke mye kunnskap som skal til for å få et godt resultat med dette mønstret. Ettersom jeg har valgt et mønstrete stoff er det enda lettere å komme unna med små feil. Jeg har sydd det meste av kjolen på Coverlock og det er en fordel, men ikke nødvendig. Kjolen sitter tettere til kroppen enn toppen da stoffet i kjolen er litt mindre elastisk enn toppen. Den eneste forandringen jeg har gjort er å legge til litt lengde på skjørtet. Jeg kommer nok til å sy flere utgaver av denne kjolen, men det blir en vinterutgave.

Enkle sokker i garn fre Ewe Momma

Enkle sokker i garn fra Ewe Momma i fargen Beyond The Irish Sea, her er det garnet som spiller hovedrollen. Garnet kjøpte jeg på Woollinn i Dublin i 2018 og jeg liker denne fargen så godt. Jeg er godt i gang med mange par sokker ettersom det er Summer Sock Camp, men dette paret får ikke være med der.

Jeg har klart å bli ferdig med årets sommertopp, den ligger og tørker. Jeg gleder meg til å ta den i bruk. Jeg strikker ganske løst så det er alltid spennende å se om strikkeplaggene har utvidet seg etter vask. Jeg strikker alt litt kort å litt trangt så pleier det å passe etter vask.

Jeg har strikket mest på sokker i det siste ettersom det er ganske varmt så de andre prosjektene får bare ta en liten pause. Nå er det bare en uke igjen til ferie og det blir deilig å reise nordover å treffe familie og venner. Det betyr noen uker uten symaskin, men desto mer tid til strikking. I løpet av uken skal jeg finne fram mønster og garn som skal være med på ferie. Men det blir vel også muligheter for å få kjøpt litt garn i ferien tenker jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar