Sider

tirsdag 26. juli 2022

Petit Jardin

 

Petit Jardin av Anne B Hanssen.

Petit Jardin startet jeg på i april da jeg var på strikkehelg på Løkken Verk. Den ble ferdig i juni og klar til ferien.

Mønstret er laget av Anne B Hanssen. Mønstret er godt og klart skrevet og mønstret på bærestykket er morsomt å strikke. Jeg har fulgt mønstret til punkt og prikke og den passer bra.

Toppen er strikket i Merino Yak fra Regia, i farge 7509. Garnet inneholder 58% ull, 28% polyamid og 14% yak. Garnet er godt å strikke med og gir et fint og jevnt resultat.Garnet er kjøpt på Garnbutikken Fortuna.

Zauberball Crazy og Fortunas sokkegarn.
Det ble ikke for mye garnkjøp i ferien, men det ble litt sokkegarn og garn til en jakke, alt kjøpt på Garnbutikken Fortuna.  

Nå er jeg tilbake fra ferieturen og da skal jeg i gang med å sy høstgarderoben. De første ukene blir det nok mest planlegging og nå skal jeg sy det jeg trenger og ikke ta den impulsive måten jeg vanligvis bruker. Så får vi se om jeg lykkes med det. Det Har kommet en ny sy-app som jeg har lastet ned der jeg kan registrere stofflagret mitt, jeg liker jo systemer så dette er fint for meg.

I ferien har det blitt en del strikking og det har gått mest i sokker ettersom jeg er med i Summersockcamp i sommer. Mye fint garn fra lagret har derfor kommet på pinnene og det er moro.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar