Sider

søndag 19. juni 2022

Willow toppen

Willow top fra Love Notions

 Willow Wrap Topp er en topp med falskt omslag. Toppen er sydd i bomullsjersey som er kjøpt på Oslo Sømsenter. Mønstret er kjøpt på nett hos Love Notions Sewing Patterns.

Stoffet er mykt og godt å ha på og ikke vanskelig å sy. Ettersom det er et jerseystoff, er det en fordel å ha coverlock men du må ikke.

Mønstret er godt forklart og definitivt et enkelt mønster å sy. Mål og mønster stemmer, og det er beskrevet hvordan du kan forandre mønstret hvis du trenger det. Mønstret inneholder flere variasjoner av ermer, topp og kjole, mammakjole og mange størrelser.

Enkel og grei å sy, super passform og god å ha på. Jeg er i gang med en kjole i samme mønster og det blir nok flere Willow topper.

Kluter i Petunia fra Rauma
Jeg har strikket noen kluter i Pandora fra Rauma i noen nøytrale farger. Jeg så jeg manglet kluter, men det tok litt av så nå har jeg rikelig. Jeg har ikke strikket etter mønster, men strikket enkle hullmønster som jeg kom på i farta og noen jeg ville prøve fra bøker jeg har i hylla. Fint mellomarbeid når jeg driver med andre ting.

Zauberball Crazy og Uneek sock

Jeg var jo så heldig å få garn i gave, Tine har vært i København og innom Sommerfuglen og hadde med to sokkegarn til meg. Zauberball Crazy, som jeg har strikket med før og liker veldig godt og et nytt garn jeg ikke har sett før. Uneek sock fra Urthyarns og de samarbeider med «Trees for the future» og planter et tre for hvert sokkepar som legges ut og tagges på Instagram. Flott prosjekt.

Det strikkes og sys som vanlig, sys litt mer. Nå skal jeg sy ferdig en kjole til så skal jeg tenke på høsten og hva jeg trenger når været blir litt kaldere. Men fristelsen har vært litt for stor og det har blitt noen flere mønster, det blir for fristende når det er fredagssalg hos Love Notions. Men nå er det bare to uker til ferien starter og da blir det fokus på strikking igjen.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar