Sider

søndag 22. mai 2022

Enkle sokker på Magic Loop.

 
Jeg er vel ikke så glad i å prøve nye metoder, men jeg har bestemt meg for å gjøre et nytt forsøk med Magic Loop. Det verste er at jeg likte det ganske godt denne gangen. Så godt at det kommer til å komme fast inn i sokkestrikkingen min. Ikke verst.

Disse sokkene er strikket av et sokkeflak fra GarnbutikkenFortuna i fargen Skogbunn. Sokkene ble veldig vårlige, og jeg liker dem godt.

Sokkene er strikket på pinne 2,25 m.m, men jeg kan nok gå opp til pinne 2,5 m.m på Magic Loop så jeg skal gå til innkjøp av nye pinner. Nå skal jeg ikke legge opp flere sokker før 28. mai, da starter Summer Sock Camp som jeg skal være med på i sommer. Så det blir nok mye sokkestrikking denne sommeren. Da har jeg tenkt å strikke på korte rundpinner (23 cm), lange rundpinner (Magic Loop) og vanlig strømpepinner for å variere litt.

 

Jeg har sydd en enkel svart topp i bomullsjersy kjøpt på Oslo Sømsenter, i mønster Butterick B6848. Helt enkel og grei. Etter målene skulle jeg sy i størrelse 14, men når jeg satte den sammen med nåler så jeg at den var alt for stor så jeg klipte den om igjen i størrelse 12. Da ble den helt grei. Kunne kanskje ha klart meg med størrelse 10 men det får jeg prøve neste gang.

 Jeg får sydd litt mer om dagen. Det har vært litt utfordrende å finne riktig størrelse på mønstrene, men nå har jeg sett litt Youtubfilmer om temaet og håper å komme nærmere løsningen. Nå prøver jeg meg på mønster fra Love Notions som er et lite merke som jeg har hørt mye fint om. Så får vi se hvordan det går.

Jeg har strikket litt på alle prosjektene mine denne uken og fått startet opp med et nytt Stephen West sjal som alltid er gøy. Det er stort så det kommer til å ta litt tid. Jeg har blitt ferdig med flere prosjekter så det er på tide å komme i gang med nye, men jeg skal bremse litt på store prosjekter nå i sommer for å få strikket mange par sokker.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar