Sider

tirsdag 30. juli 2019

Genser til Ingrid

For litt under et år siden gå jeg en genser i 50 årsgave til min gode venninne Ingrid. Hun ble nesten 51 før hun fikk den. Så nå håper jeg den passer. 
Genseren er strikket i Holst Noble som jeg kjøpte på Fortuna for en god stund siden(de har slutta å føre dette garnet) og supplerte litt farger fra Holst i Danmark. Holst Noble er et supert garn godt å strikke med og deilig å ha på. Jeg har valgt striper her og liker det best i dette garnet.
I utgangspunktet brukte jeg mønstret til genseren Oktobernatt av Ingvill Freland men siktet mellom to størrelser og valgte raglanfelling i stede for rundfelling.
Nå som ferien er over og jeg er tilbake i Oslo ser jeg at jeg handla ikke mye fra favorittgarnbutikken min, Fortuna i sommer. Men jeg fikk med meg litt. Og garnet er kjøpt til spesifikke prosjekter.
Jeg har blitt ferdig eller nesten ferdig med flere prosjekter i sommer så nå må nye prosjekter startes.
Jeg har startet på et sjal, prøvelapp på en genser og tatt ut garn til et par sokker og så er det mulig jeg starter på et par votter i løpet av uka. Det har vært så varmt den siste uka at det ikke har fristet med strikking engang men i dag er temperaturen mer normal så det går ann å komme i gang igjen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar