Sider

søndag 9. juni 2019

Starburst

Starburst er et sjal av Stephen West fra boka Westknits Bestknits nummer 1 Shawls men det kan kjøpes som enkeltmønster på Ravelry. Enkelt og greit sjal å strikke og det er et typisk Westmønster for dem som liker det. Det ble større enn jeg forventet selv om jeg strikket den minste størrelsen.
Dette sjalet er litt vanskelig å fotografere selv om modellen er proff. Jeg har strikket sjalet i to farger av Fortunas BLF sokkegarn i fargene Krokus og August 2018(som nok er et hespe fra sokkegarnklubben) og Arwetta Classic  i farge 245. Det er litt mindre farger enn originalen men litt mer brukenes for meg. Tror dette blir godt til høsten.
Denne uken har jeg fått strikket mye etter som det har blitt litt tid på tog. Jeg har blitt ferdig med genseren til Ingrid i Holstgarn. Den trenger bare litt vasking og blokking. Jeg har strikket litt på sokkeparene jeg holder på med. Jeg har startet og kommet et godt stykke på sommertoppen Confetti Fade som jeg strikker sammen med Garnbutikken Fortuna i deres sommersamstrikk og jeg har funnet igjen mønstret på den brune genseren jeg må rette på (mønstret lå godt gjemt bak sofaen der jeg alltid sitter i strikker) så den har jeg tenkt å bli ferdig med i kveld. Nå kommer mye av pinnene her så da kan jeg starte på nye prosjekter og det er jo gøy. Jeg har lovet å strikke et par bunadstrømper så det er det første jeg må starte på. De skal være ferdig til først på august og det er god tid, men det er litt kjedelig å strikke så jeg må ha litt morsom strikk innimellom.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar