Sider

søndag 3. februar 2019

HoneyBeeDanceSock

HoneyBeeDanceSock er mønster nummer 4 i The Handmade Sock Society av Helen Stewart. Alle mønstrene jeg har strikket fra denne samlingen har jeg blitt veldig fornøyd med. Mønstret er godt og nøyaktig skrevet med flere størrelser. Mønstret er kjøpt på Ravelry og kan kjøpes som enkeltmønster.
Sokkene er strikket i Tweedy Todd sin Sokk med snurr som jeg kjøpte på Oslo Strikkefestival i 2016. Garnet er godt og strikke med og mønstret kommer godt frem. Nå har jeg ikke flere Tweeny Todd hesper i samlinga så jeg må kjøpe litt mer. Sokkene er strikket på pinne 2.00.
I helgen hadde jeg besøk fra Løkken Verk av Marit og vi rakk blant annet å komme oss på to garnbutikker. På fredag var vi på Værbitt i Seilduksgata. Værbitt selger garn fra Hillesvåg som de farger selv i tillegg til vanlig Hillevåggarn. Jeg fikk med meg to hesper håndfarget Ask og en ny strikkeveske fra Maur. Værbitt er absolutt verd et besøk hvis du er i Oslo og ønsker en god garnopplevelse.
På lørdag var vi på Garntopia på Helsfyr som er en ny garnbutikk i Oslo der de har masse fint garn blant annet Filcolana, Isager og Knitting For Oliv. Garntopia ligger like ved t-banen og er verd et besøk.
Ellers fikk vi strikket og skravlet en hel del og vasset i snø til langt opp på leggen, for i Oslo brøytes det ikke hver dag. Trivelig å få treffes og bli oppdatert og oppdatere.
I uken som har gått har jeg strikket på de tre store prosjektene mine Hellerboregenseren, Blomsterjakka og Stripes Ahoy i tillegg til strømpene og sokkene jeg holder på med. I tillegg har jeg spunnet litt så jeg har kommet et stykke på vei med det store spinneprosjektet mitt.
I uken som kommer skal jeg prioritere Helleboregenseren for nå har jeg kommet et stykke på den siste erme og ser at den kan bli ferdig om ikke så alt for lenge.
I dag har vi spilt inn en ny episode av Garngleder med ny partner så håper jeg opptakene blir bra så jeg får episoden ut snart.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar