Sider

søndag 14. oktober 2018

Astrantiasokken
På toget til Trøndelag fikk jeg strikket ferdig dette sokkeparet fra The Handmade Sock Society av Helen Stewart. Disse sokkene var veldig enkle og fine å strikke og mønstret er veldig detaljert beskrevet. Jeg strikket den minste størrelsen og den passet perfekt til meg. Helene på disse sokkene er German Short Row Heel og det er ikke ofte jeg strikker det. Har strikket det et par ganger før tenker jeg.
Sokkene er strikket i Hedgehog Fibers Twist Socks i fargen Aroma kjøpt på Garnbutikken Fortuna i 2014. Strikket på pinne 2,25 mm. Garnet er godt å strikke av kanskje litt for fint for sokker selv om det er sokkegarn. Da har jeg strikke tre av fem mønstre fra denne klubben, det er fremdeles et som ikke er publisert.
Sist helg var det Midtnorsk Strikkefestival og deler av festivalen var jeg vikar på Garnbutikken Fortuna sitt utsalg på festivalen. Sammen med Marita passet vi butikken og hadde det veldig hyggelig. I god tro bestemte jeg meg for ikke å kjøpe garn for jeg har så mye. Så feil kan man ta, det blir aldri nok.
Så det ble litt garn med meg hjem, heldigvis. I tillegg har Johanna vært på Island og kjøpt med Platelopi til meg, å lykke. Så da er det bare å strikke på.
Nå er det to uker siden sist jeg oppdaterte bloggen og det er kommet noen nye prosjekter på pinnene, et par sokker, oktobersokkene i 12i18. Et par votter, Geitekillingen som kunne telle til ti og jakken Flower Power Midnat. Jeg har også startet på første erme på Fortunakofta (skulle egentlig være ferdig til Midtnorsk, ble ikke det). Så har Pikekyss sokkene og Heleboregenseren  fått noen omganger. Denne uken skal jeg prøve å bli ferdig med noe og ikke bare starte opp nye prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar