Sider

onsdag 20. april 2016

Eventyrvotter og Summer`s Chrysalis


Denne uka har jeg strikket disse vottene mellom sjalstrikking. Etter som sjalet jeg strikker på er litt arbeidskrevende må jeg strikke litt innimellom. Vottene er fra boka Eventyrvotter av Vottelauget og heter Bukkende Bruse. Et veldig godt og morsomt mønster som er enkelt og følge. Vottene er strikket i restegarn av Pt2 og Kauni og selvspunnet garn. Jeg strikket vottene på pinne 2. De ble veldig tette og gode.
Innsiden og har også et fint mønster. Det er flere muligheter med vrangborden på dette mønstret. Fargene er helt forskjellig fra de opprinnelige fargene så dette er lyse og lette bukker. Fikk brukt mye restegarn og det er deilig. Da er det kanskje på tide å ta litt vottefri til utpå høsten.
Det har også blitt en hespe garn den heter Summer`s Chrysalis og er kjøpt fra Three Waters Farm i Top of the Month Club. Dette har jeg spunnet på Ashford rokken. Det var mange farger her så jeg har kjedetvunnet garnet for å holde fargene litt fra hverandre. Jeg fikk til 226 meter på 105 gr. WPI=11 Worsted. Det ble litt mye tvinn på dette garnet og jeg er ikke helt sikker på fargene men det ble helt ok.


2 kommentarer:

  1. Flotte votter!
    Garnet ble veldig fint, Heidi! Garnlengde og tykkelse som passer til mye forskjellig 😊

    SvarSlett
  2. Fine votter :). Jeg fikk både sokkebok og vottebok til julegave. På tide å finne dem frem og prøve ut mønstrene.

    SvarSlett