Sider

mandag 29. mars 2021

Knit`n Slide

 

Knit`n Slide av Stephen West

Knit`n Slide av Stephen West er ferdig. Det er ikke så lenge siden jeg startet på det, bare 5-6 uker så det gikk vel fort?

Sjalet er strikket i Arwetta Classic kjøpt på Garntopia i Oslo, Zauberball Crazy kjøpt på Loop i London og Mini Alpakka fra Sandnes kjøpt på Nøstet Mitt på Tveita.

Mønstret er hentet fra boka Westknitts Bestknits nr 1 og er som vanlig et strålende mønster. Sjalet er strikket på pinne 3,5 m.m.

Hele sjalet er strikket i rillestrikk, eller det er to omganger rett og to vrang ettersom du strikker begge fargene fra samme side, veldig fiffig måte å gjøre det på. Helt fram til avslutningsborden er det bare å strikke på, men det blir mange masker etter hvert. Så er det avsluttet med en picotkant og det er jo et kapitel for seg selv. Det er ikke vanskelig i heletatt, men det tar tid. Planen min var å avslutte med lys blå, men jeg gikk tom for garn så det ble svart kant og det ble helt greit, selv om det nok har vært bedre med blå avslutning.  Det gikk ganske fort å strikke det bortsett fra de siste omgangene da og jeg strikket den største størrelsen. Det ble kjempestort.

Nå er det påske og fri så jeg har tenkt å få strikket mye, ettersom det ikke er lov til å gjøre noe i påsken heller. Det store påskeprosjektet mitt blir sjalet Hermit av Justyna Lorkowska som jeg skal strikke i Arwetta i grønntoner. Gleder meg til å starte på dette, det blir torsdag når påska starter på ordentlig. I helgen startet jeg på Ingen dikkedarer genser fra PetitKnit i Woolstok garn fra Blue Sky Fibers i tre blåfarger. Det kan tyde på at dette blir en kjappstrikket genser ettersom det er tykt garn og tykke pinner.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar