Sider

søndag 10. mars 2019

Stripes Ahoy

Stripes Ahoy av Åsa Tricosa er ferdig strikket i Holst Supersoft. Jeg startet med å strikke etter mønstret men etterhvert ble det store avvik. Planen var å strikke striper men ikke slik som på mønsteret. Jeg strikket etter mønstret til jeg delte av til ermer og etter det prøvde jeg genseren og strikket den så den passet meg. Jeg byttet ut kantene med vrangborder som jeg liker best.
Mønstret er nok helt greit å strikke etter men det blir litt mye forklaringer og da gidder jeg ikke å lese mønsteret å strikker heller etter eget hode. 
Garnet fikk jeg av Johanna i gave for ganske nøyaktig et år siden. Det er første gang jeg strikker i Holst Supersoft. Garnet er godt å strikke av og utrolig drøyt. Jeg brukte i underkant av 250 gram så det er en lett genser. Det er også mulig for meg å ha denne rett på kroppen uten at det klør. Jeg har strikket på pinner 3 mm (2,5 på vrangbordene). Det er en stund siden jeg startet på denne genseren men den har ligget i dvale i perioder, men når jeg først bestemte meg for å strikke den ferdig gikk det fort å strikke den. Det eneste som er utfordrende med dette garnet er å få det pent i overgangene mellom stripene men etter vask ble det helt bra. Jeg er fornøyd og synes den passer så denne kommer jeg til å bruke tenker jeg.
Etter som jeg stort sett har strikket på denne genseren denne uken er det lite progresjon på de andre prosjektene jeg holder på med. Men da jeg var ferdig med denne i går startet jeg på to nye gensere The Weekender og en stripete genser i Holst Noble som er til min gode venn Ingrid i forsinket bursdagsgave. Ellers får jeg spunnet litt for tiden og det er flere hesper som henger til tørk på badet.
I uken som kommer håper jeg å få srikket litt på flere av prosjektene mine så det er vel ikke noen som blir ferdig. 
Endelig er sola tilbake her i Oslo etter mange dager med snø så nå håper jeg våren snart kommer å jeg kan flytte ut på verandaen med rokken og strikkepinnene.
Jeg har også i år satset på 40 prosjekter i Ravely sin utfordring og har kommet til 18% så jeg ligger vel litt etter skjema så her er det bare å strikke på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar