Sider

fredag 1. januar 2016

Nytt år nye muligheter.

Jeg startet med dette hespet før jul og det ble ferdig i romjula. Fiberen kommer fra Three Waters Farm og kom som Top of the Month Club i høst en gang. Fiberen hadde fine farger men det ble litt rotete når jeg tvinnet den. Av 113 gram fiber fikk jeg  395 meter garn i tykkelse Worsted. Er ikke helt mine farger men det blir nok et fint sjal  til slutt. Det må få ligge på modning litt før jeg bruker det.
Jeg har strikket meg et par Maggies Glows, de siste jeg strikket var jo til Marie. Disse ble i oransje og grønn og er fremdeles en fryd å strikke. De er strikket i Jamieson`s Shetland Spindrift som jeg kjøpte på Shetland i høst. Mønstret er hentet fra Shetland Woolweek sin Annual 2015. Designer Donna Smith.
Til jul ønsket jeg meg strikkebøker og jeg fikk tre stykker Vintagestrikk, Klompelompe og Eventyrvotter så nå har jeg nok å gjøre fremover. Mange fine oppskrifter og mye å lese. Det blir bare litt vanskelig å bestemme seg for hvor jeg skal starte.
Nå er jeg snart i mål med Blåveispiken jakken jeg startet på i sommer. Det har tatt lang tid men nå er det bare den ene knappestolpen igjen. Gleder meg til den blir ferdig, de sier det skal bli kaldt i Oslo i ukene framover så da blir den god å ha. Da er det bare å ønske alle et Godt Nytt år.

1 kommentar:

  1. Godt nytt strikke- og spinneår, Heidi!
    Herlig ullgarn, og de vottene skjønner du jeg liker godt! Min oransje periode er ikke over :)
    Kofta de blir flott utover vinteren - her er det meldt 28 minusgrader til helga...

    SvarSlett