Sider

søndag 13. august 2023

Sorgenfrijakken

 

Sorgenfrijakken av Indiblomst

Sorgenfrijakken av Indiblomst/Guri Pedersen. Indiblomst er en Norsk designer med base i Oslo.

 Jakken er enkel å strikke og knappestolpen er strikket sammen med bolen og det er det jeg liker best, jeg liker ikke å strikke knappestolper etterpå og synes det er vanskelig å få det pent. Den eneste utfordringen er å huske å strikke knapphull og denne gangen ble jeg litt ivrig så det er litt tettere med knapphull nederst på jakken.

Jeg strikket denne jakken i Isagergarn, en tråd Highland Wool og en tråd Silk Mohair. Garnet er kjøpt på Fru Kvist i Oslo. Isagergarn har fine garn som er gode å strikke med.

Tanken med denne jakken, for jeg har noen flere strikkejakker, er å ha noe nøytralt som kan brukes til kjole og skjørt. Jeg liker best å strikke med mye farger og mønster, men det er ikke alltid lett å kombinere med mange forskjellige klær. Så i sommer har jeg strikket to nøytrale jakker så jeg har til høsten og vinteren.

Denne uken har jeg strikket på alle prosjekter og i uken som kommer regner jeg med å bli ferdig med flere så da kan jeg starte opp med nye ting som alltid er det gøyeste. Jeg har også fått sydd to joggedresser til baby og klippet til to nattdrakter. Håper å bli ferdig med dem denne uken, neste uke er det ferie så da blir det ingen søm. Deretter skal jeg sy to bodyer. Da er det nok babyklær for en stund. Da skal jeg starte på nye syprosjekter til min egen høst og vintergarderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar