Sider

søndag 30. juli 2023

Belmont Cardigan

 

Belmont Cardigan av Gudrun Johnston.

Belmont Cardigan av Gudrun Johnston her strikket for andre gang. Jeg har funnet mønstret i Shetland Woolweek annnual 2015 men det kan kjøpes på Ravelry.

Jeg har strikket flere av Gudrun Johnston sine oppskrifter og de er gode å strikke etter, godt beskrevet og fine bilder.

Denne gangen har jeg strikket den i Fortunas sokkegarn i fargen Feier-Jonas på pinne 2,25m.m.

Jeg har gjort en justering fra mønsteret og det er å strikke lange ermer. Den forrige jeg strikket er grønn og har 2/3 ermer. Jeg har brukt den en del, men jeg tror den blir fin å ha i en mer nøytral farge og med lange ermer. Jeg har tenkt å ha den til kjole, ikke til bukse som på bildet, og da liker jeg jakker og gensere litt kortere.

Jakken er strikket fram og tilbake slik at knappestolpene blir strikket samtidig. Jakken er enkelt og går fort å strikke og mønstret er lett å komme inn i. Det eneste jeg synes er utfordrende er å huske å strikke knapphullene, selv om det står i mønstret.

Belmont Cardigan av Gudrun Johnston.

Da jeg likevel var på Løkken i sommer og var mye innom på GarnbutikkenFortuna var det greit å fylle på garnlageret litt, så det ble med litt garn hjem igjen. 

 
Jeg har planer for det meste av garnet og noen farger med Arwetta Classic må jeg bare ha i lagret mitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar