Sider

søndag 14. mai 2023

Tur til Amsterdam

Sist helg var jeg sammen med en gjeng damer på tur til Amsterdam for å besøke garnbutikken Stephen & Penelope. Der hadde vi en avtale med Stephen West. Dette ble et interessant møte og han var en hyggelig og pratsom kar. Han brukte mye tid og stilte opp på bilder og «selvfis» både for oss og andre som var i butikken. Han stilte også opp og hjalp til å finne fram garn til forskjellige prosjekter, pratet om planer framover og var en hyggelig kar.

Marit, Birte, Tone Cecilie, Gry og Marit og selvfølgelig Stephen West

 Turen var arrangert av fire damer fra Stavanger som jeg ikke hadde møtt før, men Marit, min faste reisepartner på garn og strikketur var med.

Vi fikk også tid til å se oss rundt i byen, båttur på kanalene og mye god mat og drikke. Det var en hyggelig tur og veldig hyggelig å bli kjent med Birte, Gry, Tone Cecilie, og Marit. 


Målet for turen     


Målet for turen var selvfølgelig Stephen & Penelope. Men vi besøkte en annen fin garnbutikk også, de Afstap og fikk kjøpt litt garn der å.

Kanaler over alt og tett i tett med båter.
 Det var fint å gå rundt i Amsterdam å se på folket og kanalene. Så annerledes fra hva vi ser her hver dag. 

Husbåter og skjeve hus kjennetegner vel denne byen.

Det var mange skjeve hus i Amsterdam. Vi fikk se mye av byen på en båttur på kanalen. 

Garn fra Stephen & Penelope og de Afstap

 Her er fangsten min fra turen. Mest sokkegarn, men det ble garn til en genser. Stephen West sitt garn Bicycle. Det har jeg tenkt skal bli til en genser av Veera Valimaki, Old Mill Sweater.


 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar