Sider

søndag 5. desember 2021

Sokkene Pyritt

 

Sokkene Pyritt av Marit H. Bergsrønning

Sokkene Pyritt er novembersokken i 12i21, å jeg ble ferdig i tide, det er årsbeste.

Mønstret er laget av Marit H. Bergsrønning og kan kjøpes på Ravelry og på Garnbutikken Fortuna. Mønstret er klart og greit skrevet og den eneste litt utfordringen er Estisk flette. Estisk flette står beskrevet i mønstret, men jeg valgt Youtube som forklaring da jeg synes det er enklest.

Jeg har strikket disse sokkene i Fjord Fibers i fargen Forage. Dette garnet er litt tykkere og mer rustikk enn det sokkegarnet jeg vanligvis bruker og litt tynnere enn garnet som var anbefalt i mønstret. Garnet er godt å strikke med og gir en rustikk følelse. Jeg strikket den største størrelsen ettersom jeg hadde litt tynnere garn og de passer akkurat til Olav.

Noen godbiter ble med hjem fra Strikkernes Julemarked.

 I helgen var det Strikkernes julemarked i Kulturhuset i Oslo. Tine og jeg tok en tur og fikk med oss noen godbiter hjem. Alt garnet jeg kjøpte var garn jeg ikke har strikket med før så det blir mye nytt å prøve. Kjøpte også en sokkelinial som blir fin å ha. Det skal gjøre det enklere å måle lengden på foten. Mye jeg ikke vet a jeg trenger..

Jeg har strikket ferdig flere prosjekter i det siste og noen nye har kommet på pinnene, men jeg skal starte noen flere i ukene som kommer, ellers blir det for kjedelig. Så det kommer nok noen par sokker, i hvert fall en genser og et nytt sjal.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar