Sider

mandag 28. mars 2016

Småstrikk, garnkjøp og nye prosjekter.I løpet av dagene før påske fikk jeg ferdig noen småting. Et par sokker fra boka Strømper av Bitta Mikkelsborg. Jeg har brukt Arwetta Classic, kjøpt på Garnbutikken Fortuna og diverse rester i mønstret. Sokkene ble litt store til meg så de får bli til noen andre. Det er moro å strikke både mønsterstrikk og struktur på samme strikketøy. Strikket med pinner 2,25. Ettersom jeg strikket med melert mønstergarn ble sokkene litt forskjellige.

Da har jeg strikket ferdig alle tre klutene i Luxor bomullsgarn som jeg kjøpte i januar på Garnbutikken Fortuna. Da har jeg nok kluter for en stund. jeg klarte ikke å strikke tre like så det ble en i Dråpemønster fra Hillesvåg Ullvarefabrikk og to fra boka Kluter av Bitta Mikkelsborg, Venninneflette og Kjekkas. Enkle og greie å strikke. Bomullsgarn er ikke min favoritt da alle feilene kommer så godt frem.

I påskeferien har jeg vært på Løkken Verk og da går turen til Garnbutikken Fortuna og der fikk jeg tak i masse fint garn. Nytt er Wollmeise og jeg fikk kjøpt noen hesper. Sokkegarn og Malabrigo ble det også. Onsdag var det strikkekafè som vanlig og det var fullt hus, veldig hyggelig. Takk til Ellen og Marit som altid tar imot oss med åpne armer.
Nyt prosjekt er snart på pinnene det er Semele et sjal av Åsa Tricosa som jeg skal strikke i Rowan fine lace som jeg har kjøpt på Nøstet mitt i Oslo for lenge siden. Lenge siden jeg har strikket sjal nå så det er på tide.Gleder meg til å starte. Har også et par votter som snart er ferdig og en genser, Oktobernatt av Ingvill Freland på gang.


1 kommentar:

  1. Takk for trivelig påskeselskap, Heidi!
    Gleder meg til å se sjalet du starter på! Jeg også vil strikke sjal 😀

    SvarSlett