Sider

søndag 26. november 2023

Olympia Dress

Olympia Dress fra Love Notions

Olympia Dress har jeg sydd før og brukt en del. Jeg var ikke helt fornøyd med den forrige jeg sydde, men det var bare småting jeg ville rette på. Jeg laget den i størrelse medium og tok den ut til Large i livet. Men den ble for stor og jeg synes livsømmen var for høyt opp, noe som gjør at lommene kommet for høyt. Så denne gangen sydde jeg den i medium og forlenget livet med 3 cm. Noe som passer meg mye bedre. Enkel kjole som det går fort å sy.

Stoffet er kjøpt på Stofflykke i Tromsø. På denne kjolen er det ingen ting annet som trengs enn stoff og tråd, enkelt og greit.

Jeg har brukt vanlig symaskin og coverlock for å sy denne kjolen. Coverlock er ikke nødvendig for å sy i jerseystoff, men det gjør innsiden mye ryddigere.

Jeg har kommet i gang med et nytt syprosjekt, det er en ny Largo Cargo bukse som jeg skal sy nesten lik den jeg sydde sist.

Nyhavnlua fra UnTold

Nyhavnlua fra UnTold har jeg strikket før, i samme farge og liker den godt. Det ble igjen så mye garn at jeg fikk en lue til ut av det. Denne har jeg beskrevet tidligere i bloggen.

Jeg jobber på med alle prosjektene mine det går sakte, men sikkert framover, ikke blitt ferdig med noe nytt denne uka så da synes jeg det går litt trått. Håper å komme i mål med den store jakken i Plateloopi i uka som kommer så jeg kan starte på Marie Wallingenseren jeg kjøpte garn til i Sverige.

 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar