Sider

tirsdag 28. november 2017

Nye kluter til Oda.


Ettersom Oda som jeg er tante til har flytta inn i ny leilighet ble det kluter i innflyttningsgave. Klutene er strikket i Pandora fra Pt Design som er 100% Pima bomull (hva nå det er?), kjøpt på Sarturnia garn. Garnet er så godt som bomullsgarn er å strikke av, altså helt greit. Garnet kommer i mange fine farger og er ganske tykt. Klutene er fra boka Kluter strikking hele året av Bitta Mikkelborg. Oppskriftene er greie å følge og det er mange å velge mellom i boka. Men det er bare kluter og det er jo enkle greier å strikke.
 Den gule kluten har flettemønster så den ble litt fastere enn de andre.
 De andre klutene har hullmønster og blir løse og myke.
 Det tar en kveld eller to å strikke en klut så det er små greie prosjekter.
I helgen har jeg reist med tog til Trøndelag og tilbake til Oslo så jeg fikk strikket endel. Har kommet til ermedelingen på Lemonpaigenseren og har bare blondekanten igjen på sjalet jeg har strikket på lenge. Jeg har ikke spunnet så mye den siste uken men det blir nok bedre utover uken og helgen. Så får jeg finne noen nye prosjekter å starte på for jeg kan jo ikke gå tom for arbeid.

2 kommentarer:

  1. Kjempe fine! Du kan også finne mye forskjellige oppskrifter på kluter her: https://hobbii.no/oppskrifter/hobbii-design?page=1

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det. Ja det er mange fine kluter der ute. Nå er det snart ny runde med kluter på pinnene.

      Slett