Sider

onsdag 9. desember 2015

June`s Glow

Sukkertøysfarget garn i Polwarth og Silke
 Jeg abonnerer på fiber fra Three Waters Farm, så en gang i måneden får jeg en pakke med fiber. Det er kommet mange fine fiberpakker derfra det siste halve året. Denne sukkertøyfargede fiberen kom i sommer en gang sikkert i juni etter navnet å dømme. Denne fiberen inneholder 60% Polwarth og 40% Silke, garnet er supermykt og deilig. Det ble 432 meter av 113 gram fiber.WPI: Sport.

June`s Glow før spinning.

Da jeg fikk denne fiberen ble jeg veldig begeistret og gledet meg til å spinne den, da den kom på rokken ble jeg litt skeptisk, syntes ikke fargene ble som jeg trodde. Men etter jeg har fått tvunnet den ble jeg ganske fornøyd. Fargene ble veldig blandet, men det blir de jo når jeg tvinner totrådsgarn.

Nytt prosjekt på Ashford Joy.

Det neste prosjektet på rokken er denne fiberen også fra Three Waters Farm  i Merino og Tussah Silke. Blir spennende å se hvordag den blir. Sist jeg var på spinnetreff fikk jeg noen gode tips fra Helga (som er helt rå til å spinne) å det var så enkelt som å dra fibrene bedre fra hverandre. Det prøvde jeg når jeg kom hjem og det funka godt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar